Skoči na vsebino

TattooMed® Daily tattoo care Pride krema za tetovažo 200ml

blank
TattooMed® Daily tattoo care Pride krema za tetovažo 200ml

24.95

24.95

TattooMed® daily tattoo care Pride 200ml je krema za dnevno nego že ozdravljene tetovaže. Je za vsakodnevno uporabo in ščiti ščiti pred vplivi okolja in preprečuje staranje tetovirane kože zaradi UV sevanja. V velikem pakiranju!

Krema ima posebej razvit UVA in UVB filter. Ta filter zagotavlja osnovno zaščito za tetovirano kožo in posebej ščiti temne predele kože (tetovirana področja) pred UV-sevanjem. Preprečuje proces bledenja in staranja tetovirane kože. Razvit za vsakodnevno uporabo. Krema ima gladko, nemastno teksturo, zaradi česar je vsakodnevna uporaba enostavna. Posebej razvita formula tvori neviden zaščitni film nad tetovažo in zagotavlja prijeten občutek na koži.

TattooMed® daily tattoo care Pride 200 ml je krema za dnevno nego že ozdravljene tetovaže. Je za vsakodnevno uporabo in ščiti ščiti pred vplivi okolja in preprečuje staranje tetovirane kože zaradi UV sevanja. V velikem pakiranju!

Krema ima posebej razvit UVA in UVB filter. Ta filter zagotavlja osnovno zaščito za tetovirano kožo in posebej ščiti temne predele kože (tetovirana področja) pred UV-sevanjem. Preprečuje proces bledenja in staranja tetovirane kože. Razvit je za vsakodnevno uporabo. Krema ima gladko, nemastno teksturo, zaradi česar je vsakodnevna uporaba enostavna. Posebej razvita formula tvori neviden zaščitni film nad tetovažo in zagotavlja prijeten občutek na koži.

Prednosti kreme TattooMed® daily tattoo care Pride:

– primerno za občutljivo kožo

– UVA/UVB zaščita

– aktivira barve tattooja

– 100% veganski izdelek

– vsebuje provitamin B5 in vitamin E

 

Zaščiti svoj tattoo tudi pred soncem! Na zalogi imamo odlične kreme v 100 ml pakiranju s sončnim faktorjem 50 in faktorjem 25

Teža 0.1 kg
TATTOO MED®

TATTOO MED®

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TattooMed® Daily tattoo care Pride krema za tetovažo 200ml”