Skoči na vsebino

TattooMed® mazilo after tattoo PRO 20ml ProSeries

Trenutno ni na zalogi

11.50

TattooMed® mazilo after tattoo PRO 20ml ProSeries ponuja optimalno podporo koži v najbolj stresnem in tveganem času. Njegova nevidna zaščitna folija zmanjšuje tveganje, da tujki in bakterije prodrejo v kožo. Poleg tega optimalna vlaženje ran ustvarja okolje, ki je ugodno za regeneracijo, kar daje rani najboljše možne možnosti za celjenje. Tako imate tudi občutek varnosti, če zaradi alergije ali zelo občutljive kože v prvih dneh ne morete uporabiti zaščitne folije ali zaščitnega obliža.

Celjenje ran se je v zadnjih letih zelo razvilo in zdaj ponuja nove možnosti za optimalno oskrbo ran v prvih dnevih oskrbe 1-2. V tej fazi celjenja je pomembno, da kožo čim prej vrnemo v zunanje nepoškodovano stanje in jo pomirimo, tako ji damo možnost, da se zaceli in obnovi celice. TattooMed® mazilo after tattoo PRO 20ml ProSeries ponuja optimalno podporo koži v najbolj stresnem in tveganem času. Njegova nevidna zaščitna folija zmanjšuje tveganje, da tujki in bakterije prodrejo v kožo. Poleg tega optimalna vlaženje ran ustvarja okolje, ki je ugodno za regeneracijo, kar daje rani najboljše možne možnosti za celjenje. Tako imate tudi občutek varnosti, če zaradi alergije ali zelo občutljive kože v prvih dneh ne morete uporabiti zaščitne folije ali zaščitnega obliža.

TattooMed® mazilo after tattoo PRO 20ml ProSeries je namenjen občutljivi in zelo občutljivi koži. Pomaga ji pri celjenju in ščiti pred vnetji.  Ščiti pred trenjem tekstila ob rano in je vodoodporno. Zmanjša morebitno brazgotinjenje in preprečuje izsušitev rane. 

Priporočilo za uporabo: After Tattoo Pro po tetoviranju nanesite neposredno na očiščeno kožo. Kremo nanesite na tanko!

Teža 0.02 kg
TATTOO MED®

TATTOO MED®